Update | Ajax loopt na speelronde 2 uit op PSV als favoriet landstitel

Update | Ajax loopt na speelronde 2 uit op PSV als favoriet landstitel

Op vrijdag 5 augustus 2022 wordt het Eredivisieseizoen 2022/2023 afgetrapt met de wedstrijd SC Heerenveen tegen Sparta Rotterdam. Landskampioen Ajax opent het seizoen met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. PSV start met een thuiswedstrijd tegen promovendus FC Emmen en Feyenoord gaat op bezoek bij Vitesse. Er zullen nog flink wat wijzigingen komen in de selecties van alle clubs, maar voor nu is Ajax is in ieder geval de torenhoge favoriet bij de bookmakers. Als jij denkt dat de Amsterdammers dit seizoen niet de landstitel grijpen dan kan dat flink beloond worden. Na iedere speelronde zullen we met een update van de odds komen.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al een tijdje in volle gang. Veel fans zullen in spanning zitten welke in-en uitgaande transfers er bij hun club zullen plaats vinden in de komende weken. Met name in de top van de Eredivisie is het interessant om te kijken welke versterkingen er nog gaan komen, maar misschien belangrijker nog welke dragende spelers gaan vertrekken.

De bookmakers hebben nu al hun verwachtingen uitgesproken voor de titelkansen van alle ploegen in de Eredivisie. Uiteraard kijken we hierbij naar de traditionele top-3. Ajax is de torenhoge favoriet getuige de odd van slechts 1.72. Het loont meer om in te zetten op een andere kampioen het aankomende seizoen. Als PSV kampioen van Nederland wordt dan krijg je 2.87 keer je inzet terug en een landstitel van Feyenoord levert je maar liefst 8.00 keer je inzet op.

Update odds landskampioen Eredivisie 2022/2023

Club Odds landskampioen seizoen 2022/2023 (na speelronde 2)
Ajax 1.61 (was 1.66)
PSV 3.25 (was 2.75)
Feyenoord 10.00 (was 12.00)
AZ 17.00
FC Twente 51.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.