Win een tennisshirt naar keuze bij het juist voorspellen van de winnaar van Wimbledon 2022

Win een tennisshirt naar keuze bij het juist voorspellen van de winnaar van Wimbledon 2022

Van 27 juni 2022 tot en met 10 juli 2022 wordt het derde grandslamtoernooi van dit jaar gehouden. Op de banen van The All England Lawn Tennis Club strijden 128 spelers om de felbegeerde hoofdprijs van Wimbledon. Voor de wereldranglijst zijn er dit jaar geen punten te verdienen, maar dat maakt het toernooi er niet minder aantrekkelijk om. Denk jij te weten wie het toernooi gaat winnen dan kan je dat een leuke prijs opleveren.

Novak Djokovic is wederom de topfavoriet bij alle Engelse, maar ook Nederlandse, wedkantoren. De Serviër heeft slechts één wedstrijd gespeeld op gras ter voorbereiding en dus is het gissen naar de vorm. Maar de loting is gunstig voor Djokovic aangezien alle goede grasspelers ingedeeld zijn in het onderste gedeelte van het speelschema. Wie zeker wel in vorm is, dat is de verliezend finalist van vorig jaar, Matteo Berrettini. De Italiaan won de toernooien van Stuttgart en Queens en heeft eens te meer laten zien een wereldtopper op gras te zijn. Wij denken dan ook dat Berrettini de grootste uitdager wordt van Djokovic.

Via deze link tref je een overzicht aan van de top-10 kanshebbers bij de wedkantoren. Denk jij te weten wie Wimbledon gaat winnen. Ga naar onze Instagram-pagina of facebook-pagina, word lid van onze groep en laat in een comment onder het artikel jouw winnaar achter. Doe dit voor maandag 27 juni 11.00u. De winnaar (loting bij meerdere correcte voorspellingen) mag een tennisshirt uitkiezen t.w.v. maximaal €50,- en krijgt daar bovendien nog een set tennisballen cadeau bij.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.