Wimbledon 2021 | Medvedev tóch de dark horse in Londen?

Wimbledon 2021 | Medvedev tóch de dark horse in Londen?

Vorige week stond op Sportbookies in de voorbeschouwing dat Novak Djokovic de onbetwiste favoriet is om Wimbledon te winnen in 2021. De afwezigheid van Rafael Nadal en een uit vorm verkerende Rodger Federer maakt de nummer één van de wereld de grote kanshebber.

Echter, mogelijk gaat de nummer twee van de plaatsingslijst nog voor een verrassing zorgen. Aanvankelijk werd Daniil Medvedev geen kansen toebedeeld. Hij kwam nooit verder dan de derde ronde op Wimbledon en is op basis van zijn ATP-ranking als tweede geplaatst.

Maar, een paar dagen voor Wimbledon heeft Medvedev zijn eerste gras-titel uit zijn carrière gewonnen. De Rus versloeg afgelopen weekend in Mallorca de Amerikaan Sam Querrey: 6-4 en 6-2 in iets meer dan een uur tijd. Zou Medvedev nu wel weten hoe hij op gras uit de voeten moet?

Bij Betfair ontvang je 1,79 keer je inzet als Djokovic het toernooi wint. Nummer twee is Medvedev met een notering van 8,4. Voor het bereiken van de finale in Londen door de Rus staat een notering van 3.1. Na Djokovic en Medvedev zijn achtereenvolgens Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini en Roger Federer favoriet voor de eindzege op het heilige gras.

Medvedev wint de finale in Mallorca

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.
Lees meer over:
Wedden op sport tennis