Update Wimbledon 2022 | Kyrgios finalist, ruim drie keer je inzet terug als hij Wimbledon wint

Update Wimbledon 2022 | Kyrgios finalist, ruim drie keer je inzet terug als hij Wimbledon wint

Als er een jaar is dat Nick Kyrgios een gooi naar de eindzege op Wimbledon kan doen, dan is het dit jaar. De Australiër zit goed in het toernooi en speelt bij vlagen subliem tennis. Met name de wedstrijd tegen Stefanos Tsitsipas was indrukwekkend, die hij in vier sets wist te winnen. Als Kyrgios dat niveau haalt tegen Novak Djokovic en Rafael Nadal, lijkt hij kans te maken om het toernooi te winnen.

Zowel bij Circus als bij Bet365 staat er een odd van 6,00 tegenover als je nu in zet op de eindzege van Kyrgios. Hij moet dan in de halve finale met Rafael Nadal afrekenen en in de finale met Djokovic of Norrie. Eerder deze week in de persconferentie noemde Djokovic hem nog 'de beste serveerder van de ATP'.

Mooie odd voor Nadal

Djokovic heeft een odd van 1,28 om Wimbledon te winnen, hij is de grote favoriet, gevolgd door Kyrgios. Bij Nadal piept en kraakt het aan alle kanten, maar toch weet de Spanjaard zijn wedstrijden steeds weer te winnen. Met een quote van 11,00 laten de wedkantoren zien dat een eindoverwinning voor Nadal ver weg is. Dat geldt ook voor Cameron Norrie. Weet de Brit het toernooi te winnen dan wacht je een quote van 26,00.

Update 7 juli | Nadal trekt zich terug

Rafael Nadal heeft zich af moet melden voor de halve finale van vrijdag. De Spanjaard kampt met een fikse spierscheuring in de buik. Daardoor is Nick Kyrgios automatisch geplaatst voor de finale die zondag plaats vindt. Daar waar de odd voor de eindzege van de Australiër op 6.00 lag is deze na de bekendmaking van de finaleplaats gezakt naar 3.25. Alsnog mooi, want als er één iemand in staat is Novak Djokovic te verslaan in deze editie van Wimbledon dan is het Kyrgios wel.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.