Update | Vijf keer je inzet voor zege team Djokovic

Update  | Vijf keer je inzet voor zege team Djokovic

Deze week beginnen de kwartfinales voor de Daviscup bij het tennis. Er zijn nog acht landen over in de strijd om het beste land van de wereld. Rusland, Zweden, Groot-Brittannië, Engeland, Italië, Kroatië, Servië en Kazachstan maken nog kans op het hoogst haalbare metaal. Bij Bet365 is Rusland, met Daniel Medvedev en Andrei Rublev in het midden, de grote favoriet

Voor de eindzege van Rusland, dat het tegen Zweden opneemt, staat een notering van 1,53. Als Servië het toernooi weet te winnen, met nummer een van de wereld Novak Djokovic in de geledingen, dan kan je 6,00 keer je inzet ontvangen. Dat is een pittige quote, maar de teammaten van Rusland, met onder andere Dusan Lajovic en Filip Krajinovic, zijn natuurlijk niet zo sterk als de tweede speler van Rusland, Rublev.

Een ander land dat ook een notering heeft van 6,00 is Italië. Die hebben een sterk duo met Lorenzo Sonego en Jannik Sinner. Ze wonnen allebei hun wedstrijden, waarbij Sinner zelfs zeer overtuigend wist te winnen. Naast Sinner zitten ook Fabio Fognini en Lorenzo Musetti in het Italiaanse team.

Zet in bij Bet365 en krijgt 100 euro als welkomstcadeau.

Update: Quote Djokovic & co neemt af

Door de uitschakeling van Italië dinsdag tegen Kroatië is de quote voor het winnen van het toernooi door Servië met Novak Djokovic gedaald. Momenteel staat deze genoteerd op 5,00 keer je inzet. Vanmiddag speelt Servië tegen Kazachstan om 16.00 uur en donderdag speelt Rusland tegen Zweden op hetzelfde tijdstip. Kroatië heeft een quote van 6,50 om het toernooi te winnen.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.