Wedden op tennis | Kan Berrettini stunten tegen Medvedev?

Wedden op tennis | Kan Berrettini stunten tegen Medvedev?

Woensdagnacht tennist Matteo Berrettini voor de ATP Cup tegen Daniil Medvedev, de nummer twee van de wereld. Een interessante ontmoeting zo vroeg in het seizoen tussen de Italiaan, die zevende staat op de wereldranglijst, en de sterker Rus. De heren hebben eerder twee keer tegen elkaar gespeeld en de tussenstand is 2-0 voor Medvedev. De laatste keer was een jaar geleden, eveneens in de ATP Cup in Australië. Toen werd het 6-4 6-2 voor Medvedev.

Berrettini is afgelopen jaar echter wel gegroeid. Hij speelde onder andere een prachtige finale op Wimbledon tegen Novak Djokovic, waar hij uiteindelijk na een viersetter wel aan het kortste eind moest trekken, 5-7 6-2 6-2 6-3. Anderzijds is Medvedev afgelopen jaar nummer twee van de wereld geworden en lijkt die positie voorlopig niet meer weg te geven, zeker niet op hardcourt, zijn favoriete ondergrond.

Odds Berrettini vs Medvedev

Op hardcourt in Australië staat er een notering van 3,40 keer je inzet bij Bet365 als Berrettini vannacht weet te stunten. Medvedev staat genoteerd op 1,30 voor zijn derde overwinning in zijn carrière op de Italiaan.

Jannik Sinner speelt vannacht eveneens. De landgenoot van Berrettini neemt het op tegen Roman Saffiulin. Sinner staat genoteerd op 1,16 keer je inzet. Italië staat momenteel derde in de poule en Rusland staat bovenaan. Bekijk hier de volledige stand in de ATP-Cup.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.