Update | Nadal grootste kanshebber voor eindzege US Open en jaagt op nummer één positie

Update | Nadal grootste kanshebber voor eindzege US Open en jaagt op nummer één positie

Het laatste grandslamtoernooi van het jaar begint eind augustus. Rafael Nadal won de Australian Open en Roland Garros, Novak Djokovic zegevierde op Wimbledon. Wie gaat er met de overwinning aan de haal in Ne| w York? Daniil Medvedev is de titelverdediger en ook de grootste kanshebber voor de zege in 2022.

Maandag 29 augustus 2022 start de US Open. Het toernooi in New York wordt niet gezien als mooiste grandslamtoernooi van het jaar, maar levert wel ieder jaar spektakel op. Grote vraag dit jaar is of Daniil Medvedev in staat is om zijn titel te verdedigen. De grootste concurrenten zijn Rafael Nadal, Carlos Alcaraz en Stefanos Tsitsipas, maar ook Nick Kyrgios heeft bewezen een aanval te willen en kunnen doen op de top. De masterstoernooien die voorafgaand aan de US Open werden gespeeld hebben geen goed beeld kunnen schetsen wie we tot de absolute favorieten kunnen rekenen. Novak Djokovic zal niet deelnemen aan de US Open. De Serviër is niet toegelaten tot New York omdat hij geen corona vaccinatie heeft genomen.

Voor Botic van de Zandschulp wordt het een belangrijk toernooi. Vorig jaar beleefde de beste Nederlandse tennisser van dit moment zijn doorbraak in New York en reikte destijds tot de kwartfinales waarin hij zijn meerdere moest erkennen in de latere winnaar Medvedev. Wij hebben alvast een kijkje genomen bij de wedkantoren wie als grote kanshebbers gerekend worden. Uiteraard zien we daar de bekende namen voorbij komen. In onderstaande tabel de topkandidaten met bijbehorende odds.

Update 5 september | Favorieten eindzege US Open 2022

Speler Odd eindzege US Open 2022
Rafael Nadal 3.10
Nick Kyrgios 3.20
Carlos Alcaraz 4.33
Jannik Sinner 10.00
Matteo Berrettini 12.00
Casper Ruud 13.00

*Na de nederlaag van Daniil Medvedev in de achtste finales op de US Open is de Rus zijn nummer één positie op de wereldranglijst kwijt. Rafael Nadal, Carlos Alcaraz en Casper Ruud maken kans om die plaats over te nemen afhankelijk van hun resultaten de komende week in New York.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.