Video | Outsider Kyrgios na puike Wimbledon-wedstrijd: 'Ik ben erg goed!'

Nick Kyrgios is in topvorm en wil iedereen dat laten weten. De Australiër, bekend om zijn strapatsen op de baan en trucjes midden in de wedstrijd, kende een zeer sterke voorbereiding op Wimbledon en lijkt zich daar ook veel beter te voelen. Donderdag ging de als 26e geplaatste Filip Krajinović er aan met 6-2, 6-3 en 6-1.

Na afloop bij het interview wond de Australiër, die zich ook realiseerde dat hij sterk speelde, er geen doekjes om. 'Ik wil iedereen er aan herinneren dat ik erg goed ben', zei hij met een stalen gezicht, waarna het publiek begon te lachen om de entertainer. In de volgende ronde wacht Stefanos Tsitsipas (4). Dan kan Kyrgios echt laten zien 'hoe goed hij is'.

Kyrgios is na Novak Djokovic, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz en Stefanos Tsitsipas de favoriet om Wimbledon te winnen bij de bookmakers. Bij Bet365 kent de Australiër een quote van 17,00 om het eindtoernooi te winnen. Djokovic is de favoriet met een quote van 1,50. Nederlander Tim van Rijthoven kent een notering van 81,00 keer je inzet.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.