Quotes Nederland-Noorwegen: Wint Oranje met Van Gaal in een rolstoel?

Quotes Nederland-Noorwegen: Wint Oranje met Van Gaal in een rolstoel?

Van Nederland wordt in de interland tegen Noorwegen verwacht dat ze overtuigend zullen zegevieren. Over het algemeen heeft Oranje meer kwaliteit dan de Scandinavische rivalen, maar met het wegvallen van de geblesseerde Erling Braut Haaland lijkt niets een groepszege nog in de weg te staan. Noorwegen speelde daarnaast de meest recente wedstrijd in de WK-kwalificatie gelijk tegen Letland.

De Noren, die het nu in de aanval van het scorend vermogen van Alexander Sorloth en Martin Odegaard moeten hebben, zijn dus niet in al te beste doen. Tegen Letland speelden ze 0-0, wat betekende dat de groepszege voor Nederland al eens voor het oprapen lag. Helaas wisten we niet langs Montenegro te komen, ondanks twee doelpunten van Memphis Depay.

Dan maar tegen Noorwegen dus, wat een odd van 7,00 toegewezen krijgt voor de overwinning voor de wedstrijd van 16 november. Er wordt om 20.45u afgetrapt. Wint Nederland de wedstrijd dan is dat goed voor een odd van 1,40. Daarmee is het de ploeg van Louis van Gaal, die wegens een valpartij in een rolstoel zal zitten, die overduidelijk als favoriet het eerstvolgende duel ingaat. Een gelijkspel biedt op Bet365 een odd van 4,75.

Memphis in vorm

Als we het hebben over waarschijnlijke topscorers dan komt uiteraard de naam van Depay als eerste bovendrijven. De spits van FC Barcelona is in vorm en dat is in de odds terug te zien. Met een odd van 1,53 voor een doelpunt lijkt de Noorse verdediging niet aan de behendige aanvaller te ontkomen. Voor de Noren zelf is het Sorloth die het meest waarschijnlijk het net vindt. Zijn odd ligt op 4,00.

Zet in bij Bet365 en krijgt 100 euro als welkomstcadeau.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.