Video | Djokovic verslaat Van de Zandschulp in bij vlagen boeiend gevecht

Video | Djokovic verslaat Van de Zandschulp in bij vlagen boeiend gevecht

Op het ATP-toernooi van Astana staat donderdagmiddag een fraai affiche op het programma. Botic van de Zandschulp neemt het in de tweede ronde op tegen de nummer vier van de plaatsingslijst, Novak Djokovic. Het is de eerste ontmoeting tussen beide spelers. Kan Van de Zandschulp partij bieden aan de voormalig nummer één van de wereld?

Vorige week maakte Djokovic na een wekenlange afwezigheid op de tour zijn rentree. De Serviër luisterde zijn comeback direct op met toernooiwinst in Tel Aviv. Djokovic heeft de punten hard nodig om op de wereldranglijst de weg omhoog weer te vinden. Door zijn afwezigheid op de Australian Open, US Open en een Wimbledon zonder punten heeft de voormalig nummer één van de wereld bijna al zijn vergaarde punten uit 2021 moeten inleveren. Daardoor is Djokovic afgezakt naar de zevende positie op de ATP-ranking.

Van de Zandschulp stond in zijn carrière nooit eerder tegenover Djokovic. Een zege voor de Nederlander lijkt ook zeer onwaarschijnlijk. Djokovic is in vorm getuige zijn toernooiwinst in Tel Aviv en de overtuigende zege in de eerste ronde tegen Christian Garin. Djokovic gunde zijn opponent uit Chili slechts twee games. Van de Zandschulp laat dit seizoen wisselend succes zien. Fraaie zeges worden vaak gevolgd door onnodige nederlagen. De Veenendaler mist een constante factor in zijn spel. Mocht Van de Zandschulp stunten tegen Djokovic dan wacht je een odd van maar liefst 7.00. Een zege voor de Serviër levert je slechts 1.10 keer je inzet op.

De wedstrijd in Astana begint om 14.00u en is live te volgen via onderstaande widget.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties