Hoe laat begint Van de Zandschulp-Nadal op Wimbledon?

Hoe laat begint Van de Zandschulp-Nadal op Wimbledon?

Maandag staat de andere, voor Nederlandse begrippen, kraker op het programma als Botic van de Zandschulp het in de vierde ronde van Wimbledon opneemt tegen Rafael Nadal. De nummer 25 van de wereldranglijst speelt een solide toernooi en hoopt het de Spanjaard lastig te maken maandag.

De wedstrijd staat in het programma als avondwedstrijd en stond gepland om zes uur, maar is verschoven naar 19.30 uur (update 18.05u). Zondag begon de wedstrijd tussen Tim van Rijthoven en Novak Djokovic pas om 20.45 uur, terwijl de wedstrijd ook om 18.00 uur op de agenda stond. De widget voor het duel Nadal-Van de Zandschulp is hier live te volgen.

Wedden op Van de Zandschulp-Nadal

Nadal is de favoriet bij de bookmakers met een notering van 1,16. Als Van de Zandschulp weet te winnen, dan krijg je daar 6,00 keer je inzet tegenover als je daar ook op in hebt gezet. Je zou verder kunnen wedden het winnen van een set door Van de Zandschulp, deze odd is 1,80. Ook kan je, als je weinig vertrouwen hebt, gokken dat Nadal in straight sets gaat winnen. Dat is 1,90 keer je inleg.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Poll

Hoeveel sets pakt Van de Zandschulp tegen Nadal?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.