Gokje wagen op een knalavond voor Tatum? Of een grote zege voor de Nets!

Gokje wagen op een knalavond voor Tatum? Of een grote zege voor de Nets!

De NBA knalt door en is zo onderhand halverwege de reguliere competitie. Dat betekent dat de spanning zo langzamerhand stijgt, want wie spelen er na dit seizoen Play-Offs en wie gaan kopje onder? De teams zijn ingespeeld, de contouren worden duidelijk. Wie schitteren er in de nacht van maandag op dinsdag?

Laten we beginnen bij de Boston Celtics, die het in eigen huis opnemen tegen de Indiana Pacers. Dat de Celtics gaan winnen, lijkt bij Bet365 wel een zekerheid. Het is leuker om naar de spelers als individu te kijken. Bij de Celtics pikken we spelmaker en grote ster Jayson Tatum eruit. De pas 23-jarige Amerikaan speelt nog geen uitmuntend seizoen, maar met 25,5 punten, 8,4 rebounds en 3,8 assists per wedstrijd is hij ook zeker niet slecht bezig in zijn vijfde seizoen in de NBA. Tegen de kwakkelende Indiana Pacers kan Tatum wat vertrouwen tanken en daar komen we erin met onze tip. Noteert Tatum komende nacht meer dan 26 punten, dan krijg je 1,90 keer je inzet terug.

Brooklyn Nets moeten rekenen op Durant en Harden

Ook het sterrenensemble van de Brooklyn Nets komt in actie. Kevin Durant en James Harden hielpen de ploeg tot dusverre naar een tweede plaats in de Eastern Conference. Daarmee zitten ze de Chicago Bulls op de hielen. De Nets gaan op bezoek bij de Portland Trail Blazers, die zijn afgezakt naar de elfde plaats in de Western Conference. Zonder superster Damian Lillard lukt het vaker niet dan wel en dus wordt een zege van de Brooklyn Nets als zekerheid gezien. Als je wil dat het een beetje iets oplevert, doe je er goed aan in te zetten op een handicap van -11,5 punten voor de Nets. Als de ploeg van Durant en Harden wint met een verschil van minimaal 12 punten, levert dat 1,90 keer je inzet op.

Ook leuk: als de Nets winnen en ze houden de Trail Blazers onder de 100 punten, dan staat dat gelijk aan 3,50 keer je inzet!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.