Djokovic door met Servië naar halve finale, quote nu op 3,75

Djokovic door met Servië naar halve finale, quote nu op 3,75

Novak Djokovic heeft zich woensdag met Servië geplaatst voor de halve finale van de Daviscup. De nummer één van de wereld versloeg Alexander Bublik met 6-3 6-4. In de dubbel die hij daarna speelde met Nicola Cacic wonnen ze in drie sets van Andrey Golubev en Alexandr Nedovyesov, 6-2 2-6 6-3. In de halve finale neemt Servië het nu op tegen Kroatië op vrijdag vanaf 16.00 uur.

Djokovic reageerde opgetogen na afloop. 'Ik ben erg tevreden met de vechtersmentaliteit die we hebben getoond. We hadden een kleine drop in onze energie in de tweede set, maar we wisten ons terug te vechten. De begin van de derde set was cruciaal, toen moesten we het momentum weer naar ons brengen en onze zenuwen in bedwang houden. Dat is gelukt', zegt Djokovic tegen ATP.com. 'Ik ben trots op Nicola, op het team en ik denk dat we het hebben verdiend om in de halve finale te staan.'

Daviscup odds

Rusland is nog steeds favoriet om het toernooi te winnen. Ze hebben een quote van 1,50 bij Bet365, maar moeten zich nog wel plaatsen voor de halve finale donderdag tegen Zweden. Servië kent momenteel een quote van 3,75 om de winnaar te worden van de Daviscup. Tegenstander Kroatië staat genoteerd op 8,00 en Duitsland, dat ook al is geplaatst voor de halve finale, op 10,00.

Samenvatting Djokovic-Bublik

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.