Beste NBA wedtips 8 februari: Weer 100% score ondanks goede vorm MVP

Beste NBA wedtips 8 februari: Weer 100% score ondanks goede vorm MVP

De NBA is inmiddels over de helft, waardoor we nu een goede afspiegeling hebben van de kwaliteiten van elk team. Zo is de huidig kampioen Golden State Warriors in elkaar gestort en draaien de Milwaukee Bucks en Boston Celtics zoals gewoonlijk weer bovenin mee. In de nacht van woensdag acht op donderdag negen februari zijn er negen wedstrijden in de NBA en wij hebben de beste wedtips voor je uitgekozen, inclusief uitleg. Maandag hadden we 100% van de wedtips goed, dinsdag was dat een respectabele 67%. Halen we nu wel weer een volledig goede score?

Beste NBA wedtips (8-2)

Wedstrijd Weddenschap Quotering Resultaat
Washington Wizards - Charlotte Hornets Washington Wizards wint 1.60
Boston Celtics - Philadelphia 76ers Boston Celtics wint 1.53

Verantwoording wedtips

Washington Wizards staan hoger op de ranglijst dan de Hornets en hebben thuis een win-loss ratio van 12-12. De Hornets staan bijna onderaan. Bovendien zijn ze de slechtst presterende uitploeg in de Eastern Conference, ze hebben ook al vijf uitwedstrijden op rij verloren. De Wizards hebben dit seizoen al twee keer gewonnen van de Hornets, waaronder een thuiswedstrijd in november. Daarom verwachten wij een nieuwe overwinning van de hen.

Bij Boston Celtics zullen ze vooral uitkijken voor Joel Embiid, die momenteel gemiddeld de meeste punten van alle spelers in de NBA heeft gescoord. Het is echter nog maar de vraag of de Kameroener überhaupt meedoet, omdat hij last heeft van een voetblessure. Als hij niet meedoet kunnen de 76ers wel inpakken en wegwezen, maar zelfs met de MVP gaat het lastig worden. De Celtics staan bovenaan de Eastern Conference, en hebben thuis een win-loss ratio van 20-7. De 76ers zijn in uitwedstrijden kwetsbaarder, getuige de 14-10 die zij buitenshuis neerzetten. Eerder dit seizoen wonnen de Celtics met 126-117 de eerste thuiswedstrijd en toen was Embiid bovendien fit. Zelfs met een fitte Embiid zien wij Boston Celtics daarom alsnog winnen, pak snel de relatief hoge quotering voor deze zakt als definitief blijkt dat Embiid niet mee kan doen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Ga jij een van onze wedtips spelen?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Wedden op sport Wedden op NBA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties