Beste NBA wedtips 10 februari: Verdubbelaar voor winst Milwaukee Bucks

Wedden op sport
vrijdag, 10 februari 2023 om 20:56
antetokounmpo
Dit NBA-seizoen is om meerdere redenen al memorabel. LeBron James verbrak een historisch record, de Brooklyn Nets verruilt voor het eerst in de geschiedenis zijn twee all-stars voor de deadline en regerend kampioen Golden State Warriors gaat zo slecht dat ze de playoffs misschien niet eens halen. In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 februari worden er maar liefst 11 wedstrijden gespeeld, waarin wij de beste wedtips voor je hebben uitgezocht, mét uitleg.

Beste wedtips NBA (10-2)

WedstrijdWeddenschapQuotering
New Orleans Pelicans - Cleveland CavaliersNew Orleans Pelicans +4.51.74
Portland Trail Blazers - Oklahoma City ThunderPortland Trail Blazers wint1.66
-Milwaukee BucksMilwaukee Bucks wint1.97

Verantwoording wedtips

De New Orleans Pelicans staan zevende in de Western Conference, met een win-loss ratio van 29-27. Thuis doen ze het echt uitstekend met 20-9. De laatste drie thuiswedstrijden hebben ze allemaal gewonnen. De Cavaliers doen het met 35-22 uitstekend in de Eastern Conference, maar zijn iets minder in vorm. Bovendien spelen ze uit, waar ze slechts 12-16 scoren. Door de handicap (+4.5) kunnen de Pelicans zelfs nog nipt verliezen.
Portland Trail Blazers speelt thuis, en daar hebben ze een positieve ratio. Vorig jaar eindigden ze hoger dan Oklahoma City Thunder en ook nu staan ze nipt boven hun tegenstander. Oklahoma is in uitwedstrijden trouwens vrij matig. Een ratio van 10-17 betekent dat ze zo'n 63% van de uitwedstrijden verliezen, waardoor we ook nu denken dat de thuisploeg aan het langste eind trekt.
Los Angeles Clippers is een van de weinige teams die het uit beter doet dan in eigen huis. Helaas spelen ze nu in eigen stadion, tegen een team dat Giannis Antetokounmpo heeft. De Bucks hebben de laatste negen wedstrijden op rij gewonnen. Nu zijn ze bij de bookmakers niet eens de favoriet. Je krijgt daardoor een mooie verdubbeling van je inzet als de Bucks voor de tiende keer op rij winnen
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties