Wedden op Formule 1: Verstappen overduidelijke topfavoriet in Mexico

Wedden op Formule 1: Verstappen overduidelijke topfavoriet in Mexico

Max Verstappen gaat als absolute topfavoriet de Grand Prix van Mexico in. Het is de Nederlander die met zijn team, Red Bull Racing, in bloedvorm verkeert, en bovendien de Mexicaanse race al tweemaal gewonnen heeft. Voldoende om een quotering bij Bet365 af te dwingen die accuraat weergeeft dat Lewis Hamilton een zwaar weekend tegemoet gaat.

De quotering van Verstappen staat namelijk op 1,72. Daarmee is hij verreweg de grootste kanshebber voor de eindzege nabij Mexico-Stad. De tweede man die in aanmerking komt voor de zege is zijn titelconcurrent van Mercedes, Hamilton. Hamilton geniet een quotering van 2,75 en is daarmee dus beslist niet de favoriet in dit duel tussen de twee topcoureurs.

Van de twee teamgenoten van Verstappen en Hamilton is het Sergio Pérez die het meest in vorm is, en dat reflecteert zijn quotering goed. Voor elke ingezette euro is de teruggave 13,00, terwijl dat voor Valtteri Bottas 17,00 is. In de basis lijkt het er dus op dat Red Bull aankomend weekend de betere auto heeft.

McLaren of Ferrari?

Valt een van de Ferrari- of McLaren-coureurs met zijn neus in de boter? Het zou zomaar kunnen als er vooraan de grid enkele heren wegvallen. De quoteringen voor de rest van het Formule 1-veld liggen hoog, maar er kan altijd van alles gebeuren gedurende een race. Wint Charles Leclerc? Dan krijg je 33 keer je inzet terug. Doet Lando Norris dit? Dan is dat 50 keer. Voor Daniel Ricciardo is de teruggave 66 keer je inzet.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.