Finisht Ocon zondag in Hongarije in de top-10? Superodd van 50.00 staat voor je klaar!

Finisht Ocon zondag in Hongarije in de top-10? Superodd van 50.00 staat voor je klaar!

Na de dramatische start van het nieuwe Formule 1-seizoen vindt zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton steeds meer de aansluiting met de coureurs van Red Bull Racing en Ferrari. De verschillen in tijd worden kleiner en de Brit stond in de laatste vier Grand Prix's zelfs op het podium. Kan Hamilton aankomend weekend in Hongarije een aanval doen op de zege?

Geen strijd om het wereldkampioenschap dit jaar tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Dat klinkt gek na de anticlimax van het vorige seizoen nog vers in het geheugen, maar het is halverwege het racejaar toch echt het geval. Maar liefst 106 punten is het verschil tussen de beide coureurs. Hamilton boekt de afgelopen weken prima resultaten met een tweede plaats in de Grand Prix van Frankrijk als hoogtepunt. Er komt dit seizoen een moment dat de legende in de Formule 1 een race gaat winnen. Aankomend weekend wordt de laatste Grand Prix voor de zomerstop gereden. Denk jij dat Hamilton voor de overwinning kan gaan? Dat levert je maar liefst 11.00 keer je inzet op.

Leuke wedtips voor de Grand Prix van Hongarije

De liefhebbers van de Formule moeten na het aankomende weekend een aantal weken afkicken. De coureurs gelasten een korte zomerstop in, maar komen daarna terug met o.a. de Grand Prix in Zandvoort. Max Verstappen hoopt zijn voorsprong op Charles Leclerc uit te kunnen breiden, maar moet op zijn hoede zijn op de Hungaroring. Wij hebben voor het raceweekend in Hongarije een aantal leuke wedtips voor je op een rijtje gezet.

Weddenschap Odd
Podiumplaats Lewis Hamilton 2.10
Winnende auto training 1 - Ferrari 1.80
Winnende auto kwalificatie - Red Bull 2.87
Auto met de snelste raceronde - Red Bull 2.10
Team met de snelste pitstop - Red Bull 1.72
Ocon finist in de top-10 50.00 (check de link voor de actievoorwaarden. Handig feitje: van de 12 Grand Prix's dit seizoen eindige Ocon negen keer in de top-10)

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.