Live | Magistrale Verstappen wint de Grand Prix van Hongarije en loopt flink uit op Leclerc

Live | Magistrale Verstappen wint de Grand Prix van Hongarije en loopt flink uit op Leclerc

De laatste Grand Prix voor de korte zomerstop wordt aankomend weekend gereden in Hongarije. Slechts vijf dagen na de race in Frankrijk moeten de coureurs alweer aan de bak op de Hungaroring. Max Vertappen is na zijn uitstekende weekend in Frankrijk topfavoriet bij de wedkantoren. Wij hebben de odds voor de racewinnaar en de coureur die poleposition weet te pakken voor je op een rijtje gezet. De race op zondag is vanaf 15.00u live te volgen via de widget onderaan dit artikel.

Na twaalf van de in totaal 22 verreden Grand Prix's staat Max Verstappen ruim aan kop in de stand om het wereldkampioenschap. De voorsprong op nummer twee Charles Leclerc bedraagt maar liefst 63 punten en het gat naar nummer drie Sergio Perez is 70 punten. Voordat de coureurs gaan genieten van een korte zomerstop heeft Verstappen maar één doel voor ogen en dat is de voorsprong nog verder optimaliseren en dat kan aankomend weekend gebeuren in Hongarije.

Veel vertrouwen zal met bij Ferrari niet hebben na het dramatisch verlopen weekend in Frankrijk. En dat is niet de eerste keer dit seizoen dat een goede vrijdag en zaterdag gevolgd werden door een desastreuze race. Maar Leclerc heeft aangegeven strijdlustig te blijven en in Hongarije het gat met Verstappen te willen verkleinen. De wedkantoren hebben het meeste vertrouwen in een Hollandse zege getuige de odd van 2.00 tegenover 2.50 voor een overwinning voor de Monegask.

Update odds winnaar GP Hongarije

Coureur Odd zege GP Hongarije (kwalificatie)
Max Verstappen 9.00
Charles Leclerc 2.37
Carlos Sainz 3.50
Lewis Hamilton 17.00
Sergio Perez 67.00
George Russell 4.33

Update odds poleposition GP Hongarije

Coureur Odds poleposition GP Hongarije (na VT3)
Charles Leclerc 1.72
Max Verstappen 4.50
Carlos Sainz 4.50
Lewis Hamilton 41.00
Sergio Perez 41.00
George Russell 51.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.