Paar dagen voor GP Emilia Romagna 2,75 keer je inzet voor zege Verstappen

Paar dagen voor GP Emilia Romagna 2,75 keer je inzet voor zege Verstappen

Ook aankomend weekend wordt er weer geracet in de F1, en Charles Leclerc lijkt de primaire kanshebber voor de eindzege. De Monegask wist twee van de eerste drie wedstrijden van 2022 te winnen, en moest eenmaal de overwinning afstaan aan concurrent Max Verstappen. In Imola, waar Ferrari een thuisrace rijdt, lijkt het wederom Leclerc te zijn die de meeste punten mee naar huis zal nemen.

Dat bevestigt Bet365 met de odds van het aankomende raceweekend. Er wordt een overwinning van Leclerc verwacht, met Verstappen als eerstvolgende kandidaat voor de zege. De Ferrari-rijder geniet een odd van 2.10 en is daarmee de eerste op de lijst. Niet ver achter hem volgt de Nederlander, die met een odd van 2.75 eveneens prima kans lijkt te maken op de overwinning.

De andere coureurs van Ferrari en Red Bull Racing staan er duidelijk minder goed voor. Carlos Sainz, die in Australië in de grindbak strandde en geen punten wist te behalen, mag dan wel in de pijlsnelle F1-75 plaatsnemen, maar daar kan hij vermoedelijk niet net zoveel uithalen als zijn collega. De odd van de Spanjaard staat op 7.50. Een overwinning van Verstappens teamgenoot, Sergio Pérez, is twee keer onwaarschijnlijker, met een odd van 15.00.

Mercedes mist snelheid

Mercedes miste in de eerste drie wedstrijden van 2022 snelheid, en het lijkt erop dat dat in Imola wederom het geval is. Lewis Hamilton maakt met 13.00 niet echt kans op de eindzege, terwijl teamgenoot George Russell, die in Australië vóór zijn teamgenoot eindigde, ook geen aanspraak op de overwinning lijkt te maken. De quote van de jonge Brit ligt op 29.00.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.