Zieke Oranje-international keert dag na bereiken halve finales terug bij EK-selectie

Sportnieuws
zondag, 07 juli 2024 om 15:15
copyright proshots 25560359
Ian Maatsen is zondag weer bij de selectie van het Nederlands elftal aangesloten, nadat hij zaterdag de kwartfinale op het EK tegen Turkije had gemist vanwege ziekte.
Maatsen heeft dit toernooi nog geen speelminuten gemaakt en wacht nog op zijn debuut als international. De linkervleugelverdediger was ziek en bleef achter in het trainingskamp in Wolfsburg. Zijn teamgenoten wonnen vervolgens met 2-1 van Turkije in Berlijn.
Op zondagochtend om 11.00 uur reisde Oranje met de trein terug naar Wolfsburg. Alle 26 geselecteerde spelers verschenen om 14.30 uur op het veld van het AOK Stadion, waar de ploeg onder bondscoach Ronald Koeman traint tijdens dit toernooi. Zoals gebruikelijk na een wedstrijd, deden de basisspelers lichte fiets- en loopoefeningen. De reserves en invallers trainden apart. Partners, (klein)kinderen en familieleden van de stafleden en spelers waren aanwezig bij de training.

Tweede familiedag dit EK

Na afloop mochten de kinderen het veld op om een balletje te trappen, voor de tweede keer dit toernooi. Eerder gebeurde dit na de overwinning op Polen (2-1) in de eerste groepswedstrijd. Oranje staat woensdag in de halve finale tegenover Engeland in Dortmund, met de aftrap om 21.00 uur.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties