Wimbledon-topfavoriete haakt een dag van tevoren af: 'Mijn hart is gebroken'

Sportnieuws
maandag, 01 juli 2024 om 15:00
copyright proshots 23967197
Aryna Sabalenka heeft zichzelf afgemeld voor Wimbledon. De nummer drie van de wereld heeft te maken met een schouderblessure en maakt haar afmelding zelf bekend via een bericht op haar Instagram.
Sabalenka was een van de favorieten, en won onder meer de laatste twee Australian Opens. Op Wimbledon reikte ze vorig jaar tot de halve finale, wat haar beste resultaat tot nu toe betekende. Ze zou het op Wimbledon 2024 opnemen tegen de Amerikaanse Emina Bektas, zij treft nu een lucky loser. Op haar Instagram brengt ze een 'hartverscheurende boodschap' naar buiten.
'Met een gebroken hart moet ik jullie allen mededelen dat ik niet in staat ben te spelen op Het Kampioenschap dit jaar. Ik heb alles geprobeerd om mezelf klaar te stomen maar mijn schouder werkt helaas niet mee. Ik heb mezelf gedreven tot mijn limiet tijdens de training vandaag om mijn best te doen, maar mijn team legde uit dat spelen de blessure alleen maar zou verergeren. Dit toernooi betekent zoveel voor me en ik beloof dat ik sterker dan ooit terug zal keren volgend jaar', valt te lezen in een Story.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties