Weghorst wist al dat hij zou gaan scoren: 'Je visualiseert het'

Sportnieuws
zondag, 16 juni 2024 om 20:04
copyright proshots 25507481
Opnieuw was daar de redder in nood van Oranje. Wout Weghorst stond nog maar koud in het veld of hij schoot het Nederlandse elftal op een zeer belangrijke 2-1 voorsprong tegen Polen. Het bleek de winnende treffer te zijn in het openingsduel van Oranje tijdens het EK 2024. Weghorst zelf wist dat dit zijn dag zou gaan worden. 'Onbeschrijflijk', laat een dolblij Weghorst weten in gesprek met de NOS.
Weghorst is zich er van bewust dat hij niet op een basisplaats hoeft te rekenen. De teleurstelling was er in de voorbereiding, maar de knop werd ook weer snel omgezet. Zondagochtend appte de spits zijn vriendin en vertelde hij dat hij bij een gelijke stand zou invallen en de winnende treffer ging maken. En zo geschiedde. 'Je visualiseert het. Ik was er klaar voor. De hele week al. Dit is een droomscenario', glundert Weghorst voor de camera van de NOS.
Tegen Polen ging het niet van een leien dakje en pas in de 83e minuut kon het verschil worden gemaakt. Met het binnenhalen van de eerste driepunter is een grote stap gezet richting de achtste finales en de winst zal een flinke boost geven aan de ploeg denkt Weghorst. 'Het gevoel is goed en dat willen we graag vasthouden. We zijn er klaar voor om geschiedenis te schrijven.'
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties