ūüé• [VIDEO] Hilarisch! Dumfries en Memphis kunnen hun lach niet inhouden na lofzang

Sportnieuws
zondag, 30 juni 2024 om 13:55
copyright proshots 20346418
Memphis Depay en Denzel Dumfries gaven zondagochtend een persconferentie die voor veel mooie momenten zorgde. De twee internationals spraken lovende woorden over elkaar en konden allebei hun lach niet inhouden.
Op de persconferentie, waar zowel Memphis als Dumfries aanwezig was, roemde de verdediger van Internazionale zijn teamgenoot. 'Memphis is een leider voor ons. Hij spreekt zijn gedachten uit en is een voorbeeld voor iedereen in de groep. En zijn statistieken spreken voor zich.' Memphis reageerde vervolgens lachend op de complimenten. 'Zeg je dat alleen maar omdat ik hier toevallig zit?' Dit zorgde voor een lachsalvo in de perszaal. 'Nee, nee, nee,' antwoordde Dumfries met een glimlach.
Memphis prees ook Dumfries. 'Als je alleen al kijkt naar zijn statistieken in de laatste twee jaar voor Oranje: hoe vaak hij betrokken is bij doelpunten als verdediger... Daarnaast heeft hij ook kwaliteiten in verdedigend werk, leiderschap in de groep - daar kunnen we meer van hebben. Dat is kort gezegd waarom hij onmisbaar is.' Dumfries zei vervolgens lachend dat hij 'even moest bijkomen van alle lof'.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties