đŸŽ„ [VIDEO] Cavendish al kotsend gespot op de fiets in openingsetappe Tour de France

Sportnieuws
zaterdag, 29 juni 2024 om 14:45
copyright proshots 25601841
Het gaat niet goed met Mark Cavindish in de openingsetappe van de Tour de France. De Brit van Astana Qazaqstan Team kreeg het zeer vroeg in de eerste rit moeilijk en werd uiteindelijk zelfs al kotsend gespot op zijn tweewieler.
Zelfs naar Cavendish-begrippen kreeg hij het zeer vroeg lastig op de eerste beklimming van de dag, waar conculega's als Bryan Coquard zich al over hem ontfermden. Vaste lead-out Michael Morkov liet zich uitzakken tot zijn kopman, die snel enkele minuten verloor. Toen werden ook Cees Bol, Michele Gazzol en Davide Ballerini gesommeerd om zich tot Cavendish te laten uitzakken,
Ondertussen was het duidelijk dat het écht niet goed ging met Cavendish, die in een korte afdaling over moest geven. Hij was overigens niet de enige spurter die moest lossen: ook Fabio Jakobsen (dsm-firmenich PostNL), Arnaud Démare (Arkéa - B&B Hotels), Alexander Kristoff (Uno-X) en Fernando Gaviria (Movistar) moesten vroeg passen.
Voor al deze mannen geldt dat de tijdslimiet halen het belangrijkste is in Italië, waar het tussen de 30 en 35 graden heet is.
© In De Leiderstrui

Video: Cavendish al vroeg in moeilijkheden tijdens eerste Tourrit

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties