Ten Hag wil Neymar toevoegen aan selectie: Gesprekken met Paris Saint-Germain zijn gestart

Ten Hag wil Neymar toevoegen aan selectie: Gesprekken met Paris Saint-Germain zijn gestart

Achter de schermen wordt er bij Manchester United al volop gekeken naar het volgende seizoen. De ploeg van trainer Erik ten Hag zal hoogstwaarschijnlijk de Champions League in gaan en de selectie zal voor die tijd een flinke kwaliteitsimpuls moeten krijgen. Eén van de nieuwelingen moet Neymar gaan zijn. De gesprekken met zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain zijn inmiddels van start gegaan, zo onthult L’Équipe maandagavond.

Volgens de berichtgeving is Casemiro de spil in de interesse van Manchester United in Neymar. De middenvelder zou graag met zijn landgenoot willen samenspelen en heeft er bij Ten Hag op aangedrongen een poging te wagen om de 31-jarige aanvaller binnen te halen. The Red Devils zijn overigens niet als enige geïnteresseerd in de diensten van Neymar, want er zouden meer clubs zaken willen doen met PSG. Wel is Manchester United op dit moment het meest concreet.

PSG zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van Neymar staan, al is de club naar verluidt niet bereid om hem definitief te laten vertrekken. De creatieve aanvaller ligt in het Parc des Princes nog vast tot medio 2025 en heeft de optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. PSG zou alleen willen meewerken aan een huurdeal van een jaar.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties