Real Madrid neemt toptalent Jude Bellingham voor immens bedrag over

Real Madrid neemt toptalent Jude Bellingham voor immens bedrag over

Jude Bellingham gaat Real Madrid, zo meldt David Ornstein, journalist van The Athletic. De Koninklijke troeft meerdere Europese topclubs af in de strijd om de handtekening van de 19-jarige middenvelder van Borussia Dortmund. Zodoende lijkt er eindelijk een eind te komen aan de transfersoap rondom het toptalent, aangezien vrijwel iedere topclub achter hem aanzat.

Volgens de journalist staat Real Madrid op het punt om de komst van Bellingham af te ronden. De Spaanse topclub zit al maanden achter hem aan en lijkt nu eindelijk beet te hebben. Ook Liverpool, Manchester City en nog enkele topclubs wilden hem inlijven, maar Bellingham wil niets liever dan tekenen bij de club die afgelopen seizoen de Champions League won.

De overtuiging van Bellingham heeft de Premier League-grootmachten doen afhaken, wat voor de penningmeester van Borussia Dortmund slecht nieuws is. Real Madrid gaat een bedrag betalen wat tussen de 100 en 120 miljoen euro ligt. Een immens bedrag, maar naar verluidt had Dortmund gehoopt op 140 miljoen. Bellingham gaat een contract tekenen tot 2029, meldde Marca vorige maand al.

Bellingham is al sinds zijn entree in het profvoetbal een van de meest begeerde spelers. Hij debuteerde al op zijn zestiende voor Birmingham, verkaste in de zomer van 2020 voor 25 miljoen euro naar Borussia Dortmund en speelde al op het EK 2020 en het WK 2022. Hij is basisspeler bij Dortmund en beleeft dit seizoen vele hoogtepunten. Hij scoorde onder meer vier doelpunten in de Champions League, maakte een doelpunt op het WK én hij droeg op zijn extreem jonge leeftijd al enkele keren de aanvoerdersband van zijn club.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties