PSV verlengt contract van talentvolle middenvelder (22)

PSV verlengt contract van talentvolle middenvelder (22)

PSV heeft het contract van de 22-jarige aanvallende middenvelder Ismael Saibari verlengd tot 2028. Zijn vorige overeenkomst zou in 2025 aflopen. Onder leiding van trainer Peter Bosz maakt Saibari dit seizoen indruk, met als hoogtepunt twee goals in de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC, die eindigde in een 5-1 overwinning.

Saibari uit zijn enthousiasme over de contractverlenging: 'Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd. Dat heeft me de speler gemaakt die ik vandaag de dag ben. Ik kijk ernaar uit om ook de komende jaren alles te geven voor deze prachtige club', aldus de voetballer tegen PSV.nl.

Nieuw contract voor PSV-er Ismael Saibari (22)

Reactie Ernest Stewart

Ernest Stewart, directeur voetbalzaken bij PSV, is eveneens tevreden. Hij prijst Saibari om zijn technische vaardigheden, leergierigheid, stressbestendigheid en gedrevenheid, aspecten die de club deed besluiten zijn contract te verlengen.

Babadi

Ondertussen probeert PSV ook tot een overeenkomst te komen met het 18-jarige talent Isaac Babadi. Babadi, geboren in Nijmegen, maakte indruk in de voorbereiding en scoorde in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz. Zijn huidige contract loopt af in 2024, en er is spoedig een gesprek gepland met zijn management.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties