PSV rondt dubbelslag af: nieuwe nummer zes traint maandag al mee

Sportnieuws
maandag, 08 juli 2024 om 9:45
copyright proshots 25577313
PSV heeft zijn gehoopte dubbelslag op de transfermarkt afgerond. Nadat op zondag al de persfoto's van vleugelspeler Couhaib Driouech wereldkundig werden gemaakt, volgt op maandag de bevestiging dat ook Ryan Flamingo zich PSV'er mag noemen. Beide aanwinsten tekenen tot 2029.
Flamingo stond al geruime tijd in de belangstelling van PSV, en maakte er zelf geen geheim van wel naar de landskampioen te willen vertrekken. FC Utrecht sorteerde deze zomer al op een transfer voor door Flamingo definitief over te nemen van zijn Italiaanse werkgever Sassuolo. Dit deed het in de wetenschap dat een lucratieve doorverkoop lonkte.

Direct meetrainen

Flamingo is een multi-inzetbare verdediger, die centraal achterin uit de voeten kan maar bij Utrecht ook al zeer regelmatig als doorgeschoven (verdedigende) middenvelder opereerde en eventueel ook als rechtsback kan spelen. Op maandag sluit hij al aan bij de training van de Eindhovenaren.

Stage

Als jeugdspeler liep Flamingo al eens stage gelopen bij PSV, maar dat leidde toen niet tot een contract: 'Vroeger liep ik hier al stage en maakte ik De Herdgang mee. Het was voor mij altijd al een droom om voor de beste club van Nederland te spelen. Ik wil de lat nog hoger leggen, alles geven met het team en daar 100% voor werken. Het zou prachtig zijn als we weer kampioen kunnen worden. Ik wil zoveel mogelijk bereiken bij PSV.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties