Premier League-club heeft eerste bod uitgebracht op Wieffer

Sportnieuws
zondag, 23 juni 2024 om 23:59
wieffer
Brighton and Hove Albion heeft zich concreet gemeld voor Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer, zo meldt 1908 zondagavond. De Premier League-club is daarmee de eerste serieuze kandidaat om de Oranje-international los te weken uit Rotterdam. De club zou zelfs al een eerste bod hebben uitgebracht op de middenvelder.
Wieffer, die vanwege een blessure geen deel uitmaakt van de selectie van Oranje, genoot eerder al interesse van AC Milan, terwijl ook Atlético Madrid hem in de gaten hield. Brighton toont echter meer vastberadenheid, volgens 1908. The Seagulls willen de middenvelder graag naar Zuid-Engeland halen, maar zijn zich bewust van de hoge financiële eisen van Feyenoord. De Rotterdammers zouden naar verluidt een bedrag van 'slechts' dertig miljoen Britse ponden, omgerekend ruim 35 miljoen euro, vragen.
Brighton volgt Wieffer, die onder de naar Liverpool vertrokken Arne Slot doorbrak, al anderhalf jaar. De middenvelder is onlangs teruggekeerd van vakantie en staat open voor een transfer naar de Premier League.

Wieffer heeft nog een contract tot 2027

De komende periode zal hij de onderhandelingen tussen Feyenoord en Brighton rustig afwachten. De Rotterdammers vrezen dat het lastig zal zijn om de Oranje-international, die nog een contract heeft tot medio 2027, voor de club te behouden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties