Ondertussen in de Sport | Doelman van Lazio scoort in Champions League-duel late gelijkmaker

Ondertussen in de Sport | Doelman van Lazio scoort in Champions League-duel late gelijkmaker

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van de leukste sportnieuwtjes wereldwijd. Deze onderwerpen komen net niet in aanmerking voor een volledig artikel, maar zijn wel de moeite waard om te vermelden. Bekijk je dit artikel via een andere website? Dan wordt de video waarschijnlijk niet weergegeven. Klik dan door naar de site van Sportbookies.

Keeper Lazio maakt belangrijke goal

Alles of niets dacht men bij Lazio Roma in het Champions League-duel met Atlético Madrid. De Italianen keken lange tijd tegen een achterstand aan en besloten in de slotfase alle mogelijke middelen in de strijd te gooien om een punt uit het vuur te slepen. En met succes. Doelman Ivan Provedel kwam mee naar voren en kopte op fraaie wijze de eindstand van 1-1 binnen.

Ünüvar maakt zich niet geliefd bij Ajax-fans 

Naci Ünüvar wist afgelopen zondag met zijn ploeg met 3-1 van Ajax te winnen. De twintigjarige voetballer, momenteel uitgeleend aan FC Twente, verlengde onlangs nog zijn contract tot medio 2026 in de Johan Cruijff Arena. Gisteren zorgde hij voor het laatste doelpunt, welke hij zeer uitbundig vierde. Later die avond plaatste hij een foto én video van dit moment op Twitter. Een deel van de Ajax-fans reageerde met groot ongenoegen op het bericht van de eigen jeugdspeler. Sommigen beschuldigen Ünüvar van gebrek aan respect, terwijl anderen twijfelen of ze hem ooit nog in een Ajax-shirt willen zien.

Jans moet nog even wennen aan Utrecht

Ron Jans wist als kersverse manager van FC Utrecht zijn vuurdoop met 1-3 te winnen van Heracles, waarmee de Domstedelingen van de laatste plaats af zijn. Jans werkte echter de afgelopen drie jaar bij FC Twente en lijkt zijn oude club nog niet vergeten. Te zien is hoe hij op de bank van Utrecht zit met een papiertje in zijn hand met daarop het logo van FC Twente en 'spelsysteem'.

Hagedissen de baan op in Singapore

Max Verstappen is inmiddels wel wat gewend in zijn Formule 1-auto. In Singapore reed de Nederlander vrijdagochtend zijn eerste rondes tijdens de vrije training. Onderweg kreeg Verstappen bezoek van een hagedis op de baan. 'Wel een kleinere dit keer”, zei een lachende WK-leider over de boordradio, doelend op de hagedis die hij in 2016 al tegenkwam in Singapore. 'Misschien heeft Godzilla een kind gekregen', grapte race-engineer Gianpiero Lambiase terug.

Miljoenenklapper voor Lang op TikTok

Noa Lang heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zijn nummer ‘Noano 7K op je feestje’ op alle streamingplatformen gepubliceerd. De 24-jarige aanvaller heeft een hit te pakken, want het nummer lekte deze zomer al gedeeltelijk uit. Op TikTok staat de teller inmiddels al boven de zeven miljoen.

Ongemakkelijk moment voor Rico Verhoeven

Rico Verhoeven staat op 4 november weer in de ring en neemt het dan op tegen Tariq Osaro. De twee kwamen elkaar woensdagmiddag tegen in de nieuw geopende coffeeshop van Mike Tyson in Amsterdam. De Amerikaan wilde graag op de foto met beide vechters en dat leverde een ongemakkelijke situatie op. 'Wij moeten op 4 november tegen elkaar vechten,' zei Verhoeven tegen Tyson. De legende antwoordde met een knikje: 'Ja, dat heb ik begrepen.' Osaro liet zich echter niet intimideren en verklaarde: 'Hij is de oude kampioen, en ik word de nieuwe.'

Djokovic maakt Shelton belachelijk

Novak Djokovic wist zich vrijdagavond dankzij een driesets overwinning op Ben Shelton te plaatsen voor de finale van de US Open. Na het benutten van zijn eerste matchpoint maakt Djokovic korte metten met zijn gebekte tegenstander. Daar waar Shelton in de vorige ronde zijn overwinning vierde door een telefonerend gebaar te maken en deze vervolgens op de haak te gooien voelde de Serviër zich genoodzaakt deze manier van juichen te immiteren.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties