Onana teleurgesteld na fatale fout: 'Door mij verliezen we hier'

Onana teleurgesteld na fatale fout: 'Door mij verliezen we hier'

Manchester United-doelman André Onana heeft na de 4-3 nederlaag tegen Bayern München op woensdag zijn oprechte spijt betuigd en vooral zijn eigen fout bij het eerste doelpunt betreurd. "Ik voel me verantwoordelijk voor het laten vallen van het team."

"Deze nederlaag doet echt pijn", begon de doelman zijn reactie na het Champions League-duel tegenover de camera's van TNT Sports. "Na mijn fout verloren we de controle. Het is moeilijk voor ons allemaal, en voor mij persoonlijk is het extra zwaar. Ik beschouw mezelf als degene die het team in de steek heeft gelaten."

In de openingsfase van het duel tussen Bayern en United waren beide teams gelijkwaardig, totdat Leroy Sané in de 28e minuut het met een schot van afstand probeerde. Het was een poging die Onana had moeten tegenhouden, maar helaas glipte de bal knullig door zijn handen.

"Dit is het leven van een doelman", reflecteerde de voormalige Ajax-doelman. "We begonnen sterk en gaven bijna niets weg. Maar bij hun eerste kans ging ik de fout in. Ik zal hiervan moeten leren."

"Ik heb veel te bewijzen", vervolgde Onana. "Mijn start hier is niet geweest zoals ik had gehoopt. Deze wedstrijd behoort tot een van mijn slechtste optredens, en dat doet pijn." Manchester United zet haar Champions League-avontuur over twee weken voort tegen Galatasaray. Eerst staat er aankomende zaterdag weer een competitiewedstrijd op het programma tegen laagvlieger Burnley.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties