Oeps! Microfoon De Boer staat nog open terwijl hij oud-Ajacied Klaassen belachelijk maakt

Oeps! Microfoon De Boer staat nog open terwijl hij oud-Ajacied Klaassen belachelijk maakt

De eerste speelronde in de Champions League zit er op. Titelverdediger Manchester City startte het nieuwe seizoen in het miljardenbal met een moeizame 3-1 zege op Rode Ster Belgrado. Verliezend finalist Inter had het zwaar op bezoek bij Real Sociedad en pakte in de slotfase een belangrijk punt. Oud-Ajacied Davy Klaassen bleef de gehele wedstrijd op de bank bij de Italianen. Bij Ziggo Sport liet analist Ronald de Boer duidelijk merken dat hij niet veel toegevoegde waarde in Klaassen ziet.

De Boer verzorgde woensdagavond de analyses van de wedstrijden in de Champions League. Tijdens de rust van 21.00u-duels liet De Boer zijn licht schijnen op de ontwikkeling bij het duel tussen Braga en Napoli. Nadat de reclamemuziek werd ingestart kwamen er beelden voorbij van een warmlopende Klaassen die zich op leek te mogen maken voor een invalbeurt bij Inter.

'Davy Klaassen, het zou zijn debuut zijn voor Inter!', vertelde presentator Bas van Veenendaal enthousiast. 'Tot zo!' De Boer haakt een seconde of twee later in. 'Dan nemen ze het echt niet serieus!', lachte De Boer een seconde voordat het reclameblok daadwerkelijk werd ingestart.

Later in de uitzending werd de oud-international geconfronteerd met zijn uitspraken en deed hij het af als een grapje. 'Ik maakte een grapje, van: dan neem je het helemaal niet serieus. Normaal zou je de vaste waardes erin gooien als je achter staat. Ik had Klaassen graag aan het werk gezien', probeerde De Boer zijn uitspraak nog recht te zetten.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties