Noa Lang reist gewoon met PSV mee richting Londen voor Champions League-duel

Noa Lang reist gewoon met PSV mee richting Londen voor Champions League-duel

Noa Lang reist met de PSV selectie mee naar Londen voor het aankomende Champions League-duel met Arsenal. Afgelopen weekend moest de linkervleugelspeler nog voortijdig het veld verlaten vanwege een blessure tijdens de wedstrijd tegen NEC. Desondanks is hij vanmorgen zonder problemen aan boord gegaan van het vliegtuig naar Londen.

Tegen NEC ondervond Lang last van zijn hamstring, waardoor coach Peter Bosz hem uit voorzorg verving. Bosz sprak na de wedstrijd al de hoop uit dat Lang fit genoeg zou zijn om deel te nemen aan de confrontatie met Arsenal. Dit duel zal morgenavond plaatsvinden als het eerste groepsduel in de Champions League.

De beslissing over de speeltijd van Lang blijft echter nog onzeker. Er zal meer duidelijkheid komen na de trainingssessie van PSV later vandaag, die plaatsvindt in het Emirates Stadium.

Noa Lang heeft sinds zijn overgang van Club Brugge naar PSV een belangrijke rol vervuld in het team van Peter Bosz. Hij wist in zijn eerste zeven wedstrijden vier doelpunten te maken.

PSV heeft zich weten te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League door in de voorrondes af te rekenen met Sturm Graz en Rangers FC. In de groepsfase zal de Eindhovense club het opnemen tegen Arsenal, Sevilla en Lens.

Pak bij Jack's maar liefst 50 of 100x je inzet als Feyenoord wint van Celtic. Lees hier meer!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties