Nieuwe trainer Priske kijkt uit naar Feyenoord-klus: 'Ik ben nog nooit in De Kuip geweest'

Sportnieuws
zondag, 30 juni 2024 om 17:50
priske
Brian Priske kijkt enorm uit naar zijn eerste seizoen met Feyenoord. De Rotterdammers beginnen maandag aan de voorbereidingen, iets waar de nieuwe trainer vol enthousiasme naar uitkijkt.
'Ik verheug me ontzettend op de start van de voorbereidingen', vertelt Priske in een interview met de clubkanalen. 'Ik kan niet wachten tot we weer compleet zijn. De energie die je voelt in de aanloop naar een nieuw seizoen is precies waarom ik in de voetbalwereld werk. De passie, de teamgeest, het gezamenlijke streven naar prijzen - dat is het mooiste aan voetbal.'
Later in de voorbereiding zal Priske voor het eerst kennismaken met de Feyenoord-supporters, iets waar hij naar eigen zeggen erg naar uitkijkt. 'Ik kijk natuurlijk uit naar mijn eerste bezoek aan De Kuip. Ik ben daar nog nooit geweest, dus ik kan niet wachten om de passie van de supporters te ervaren. Die oprechte betrokkenheid is geweldig om te zien van buitenaf. Ik waardeer de fans enorm', aldus Priske, die geen woorden genoeg heeft om zijn enthousiasme te beschrijven.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties