Mogelijke kwartfinales op Roland Garros om van te smullen

Mogelijke kwartfinales op Roland Garros om van te smullen

Roland Garros gaat maandag van start en het deelnemersveld is om je vingers bij af te likken. Hoewel er elk jaar verrassingen zijn en underdogs soms de gevestigde garde eruit kegelen, is de top acht van de plaatsingslijst normaliter een klasse apart. Het speelschema is inmiddels bekend, waardoor we ook een blik op de mogelijke kwartfinales kunnen werpen. Mocht de elite geen steken laten vallen en die voorspelling uitkomen krijgen we vuurwerk op de rode ondergrond te zien!

Carlos Alcaraz is de favoriet, maar heeft Stefanos Tsitsipas in zijn deel van het schema. De 24-jarige Griek is uitstekend op gravel en haalde in 2021 de finale van Roland Garros. In een mogelijke halve finale wacht Novak Djokovic, die met Rublev wellicht de makkelijkste opponent kan treffen.

Artikel gaat verder onder de afbeelding

Aan de andere kant is het de beurt aan Holger Rune en Casper Ruud. Zijn zij dezelfde persoon? Dat niet, al lijken hun namen wel veel op elkaar. Rune haalde vorig jaar al de kwartfinale, onder meer door Tsitsipas in de vierde ronde te verslaan. Zijn mogelijke tegenstander Ruud wil revanche voor vorig jaar, toen hij de finale verloor van Rafael Nadal.

Dan Jannik Sinner. Het Italiaanse toptalent wordt een grote toekomst voorspeld. De voorgaande edities strandde hij in de kwartfinale en tweemaal in de vierde ronde. Mocht hij net als in zijn debuuttoernooi weer tot de laatste acht reiken, komt hij mogelijk Daniil Medvedev tegen. De Rus klaagt altijd steen en been over gravel, maar won afgelopen week opeens het ATP-toernooi van Rome en is dus de man in vorm.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Roland Garros