Memphis valt op met nieuw kapsel en nieuwe haarband bij training Oranje

Sportnieuws
zaterdag, 29 juni 2024 om 19:03
copyright proshots 25556398
Het Nederlands elftal traint ook zaterdag met de volledige spelersgroep ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Roemenië in de achtste finales van het EK voetbal in Duitsland. Alle 26 spelers zijn aanwezig op het veld in Wolfsburg. Memphis Depay viel het meest op met een nieuw kapsel en een nieuwe zweetband.
Na een besloten oefenwedstrijd en een familiedag begon het Nederlands elftal vrijdag met de voorbereiding op de wedstrijd tegen Roemenië, waarbij alle 26 internationals aanwezig waren op het trainingsveld. Ook zaterdag is de selectie volledig aanwezig. De training was een kwartier toegankelijk voor de pers. Het Nederlands elftal traint zondag ook nog in Wolfsburg, wat de vaste uitvalsbasis van Oranje is tijdens dit EK. Een dag later vertrekt de selectie naar München, waar 's middags getraind wordt in de Allianz Arena.
Memphis viel dus opnieuw op tijdens de training van Oranje. De clubloze spits toonde zijn nieuwe kapsel en droeg een nieuwe haarband. Memphis had wekenlang een witte haarband gedragen, maar trainde vrijdag plotseling met een zwarte haarband. Of hij dinsdag tegen Roemenië ook met een zwarte band zal spelen, is afwachten.
In het stadion van Bayern München staat dinsdag om 18.00 uur Roemenië-Nederland op het programma. De winnaar speelt in de kwartfinales tegen Oostenrijk of Turkije, die landen staan dinsdag om 21.00 uur tegenover elkaar.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties