Manchester United-icoon pleit voor basisplek negentienjarig talent: 'Anders loop ik terug uit Duitsland!'

Sportnieuws
zaterdag, 06 juli 2024 om 11:15
mainoo
Manchester United-legende Rio Ferdinand vindt dat toptalent Kobbie Mainoo moet starten voor Engeland tegen Zwitserland. Bondscoach Gareth Southgate is nog zoekende naar zijn ideale middenveld en volgens Ferdinand is Mainoo de oplossing.
Engeland maakt dit EK nog bijzonder weinig indruk, maar staat toch in de kwartfinale. Daar wacht een ontmoeting met Zwitserland, dat in de achtste finale afrekende met Italië. Mainoo begon in de achtste finale tegen Slowakije en werd na 84 minuten gewisseld toen Engeland nog met 1-0 achter stond. In de vermoedelijke opstelling is Mainoo terug te zien, tot blijdschap van Ferdinand.

Ferdinand onder de indruk van Mainoo

'Als Kobbie niet start, loop ik terug uit Duitsland! Het moet…', schreef de oud-international op X. Het zou toch mooi zijn als Southgate anders beslist. Mainoo maakte zijn debuut voor de Engelse nationale ploeg in maart van dit jaar, nadat Erik ten Hag hem vanwege de vele blessures bij Manchester United de kans gaf in de basis te spelen. Sindsdien heeft de 19-jarige middenvelder zes interlands gespeeld voor The Three Lions. Daar kan zaterdagavond een zevende bijkomen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties