Koeman krijgt goed nieuws: basisspeler fit genoeg om te starten tegen Turkije

Sportnieuws
zaterdag, 06 juli 2024 om 12:45
copyright proshots 25660605
Steven Bergwijn is volledig hersteld en beschikbaar voor Oranje in de wedstrijd tegen Turkije. Na een stevige tackle tijdens het duel tegen Roemenië had de aanvaller wat pijntjes, maar die zijn nu verholpen.
Tegen Roemenië stond Bergwijn verrassend in de basisopstelling van bondscoach Ronald Koeman. Na rust moest hij echter vanwege de opgelopen blessure vervangen worden. De afgelopen dagen heeft hij individueel getraind, maar volgens Voetbal International heeft dit geen invloed op zijn speelkansen tegen Turkije.
Het is nog onduidelijk of Koeman Bergwijn daadwerkelijk zal opstellen tegen de Turken. Bergwijn begon sterk tegen Roemenië, maar Donyell Malen speelde ook sterk in de achtste finale met twee doelpunten als invaller. Het is dus afwachten wie de positie op rechtsvoor zal invullen, waar Xavi Simons ook een optie is.

Maatsen hoe dan ook niet aanwezig tegen Turkije

Ian Maatsen zal in ieder geval niet spelen, hij is ziek en kon daarom niet met het team naar Berlijn reizen. De wedstrijd tussen Oranje en Turkije begint zaterdag om 21:00 uur. De winnaar van deze wedstrijd speelt in de halve finale tegen de winnaar van Engeland tegen Zwitserland, die om 18:00 uur wordt gespeeld.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties