'Hoe bozer Wout is, hoe beter voor het Nederlands elftal'

Sportnieuws
dinsdag, 25 juni 2024 om 16:30
copyright proshots 12069388 1
Valentijn Driessen en Mike Verweij hebben in een aflevering van Kick-Off vooruitgeblikt op het treffen tussen Nederland en Oostenrijk (dinsdagavond). Speciale aandacht ging daarbij uit naar de keuze van Ronald Koeman om Memphis Depay 'gewoon' op te stellen in het Olympiastadion. Koemans persconferentie volgde na eerdere uitlatingen van Wout Weghorst dat hij dicht tegen een basisplaats aan dacht te zitten.
'Had 'ie even niet met Ronald Koeman gesproken', begint Mike Verweij. Het gebaar van Koeman is een duidelijke 'zwiepert' in de rug van Depay, klinkt het, want die ziet hoe de bondscoach pal voor hem gaat staan. 'Heel bijzonder, maar dat is natuurlijk ook om die jongen een hart onder de riem te steken', vindt Valentijn Driessen. 'Hij en Depay lezen ook alle commentaren, en die zijn soms niet misselijk'.

Geen illusies

'Je kunt het ook omdraaien', stelt presentator Pim Sedee, verwijzend naar de status van de andere aanvallers. Die weten door het signaal van de bondscoach immers ze ook dat ze zich in het vervolg van het toernooi niet al te veel illusies meer hoeven maken. Verweij heeft gehoord dat Weghorst zichzelf een mogelijke basisplaats toedichtte, maar weet dat de spits zich voor zijn huidige rol als supersub ook kan oppompen. 'Hoe bozer Wout is dat hij niet speelt, hoe beter voor het Nederlands elftal.'

Sowieso door

Nederland strijdt dinsdagavond om een zo goed mogelijke uitgangspositie in groep D van het EK. Bij winst is het nog goed mogelijk om als groepshoofd door te gaan naar de achtste finales, maar dan moet Frankrijk niet uithalen tegen het reeds uitgeschakelde Polen.
Krijg 50 of 100x je inzet terug als Nederland wint van Oostenrijk! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties