Hevige rellen rondom wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille, fan bewusteloos geslagen

Hevige rellen rondom wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille, fan bewusteloos geslagen

Ajax speelt donderdagavond de eerste poulewedstrijd in de Europa League. Tegenstander in de eigen Johan Cruijff ArenA is Olympique Marseille. Voorafgaand aan de start van de wedstrijd liep het buiten het stadion flink uit de hand tussen supporters van beide clubs en de politie.

Donderdagavond zijn Ajax-supporters op de vuist gegaan met fans van Olympique Marseille. Niet alleen hebben de aanhangers van de clubs het op elkaar gemunt, want ook de politie moet het ontgelden. Op X gaan beelden rond van fans die een vuurwerkbom vlak bij de politie tot ontploffing brengen.

De gemoederen liepen al ruim voordat Ajax - Olympique Marseille begint hoog op rond de Johan Cruijff ArenA. Op eerdere beelden was al te zien hoe de meegereisde Franse fans voor onrust zorgen en met Amsterdamse supporters op de vuist gingen. Naar verluidt is er een Fransman bewusteloos geslagen. Nu worden er op diverse kanalen eveneens beelden gepubliceerd van vuurwerk dat naar agenten gegooid wordt.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Ajax Voetbal Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties