Gudelj gereanimeerd op het veld, maar wil verder spelen na weer bij kennis te zijn gekomen

Gudelj gereanimeerd op het veld, maar wil verder spelen na weer bij kennis te zijn gekomen

Een grote schok zaterdag bij de wedstrijd tussen Cordoba en Racing de Ferrol. In de wedstrijd op het derde Spaanse niveau zakte Dragisa Gudelj, de broer van Nemanja Gudelj, in elkaar en moest op het veld worden gereanimeerd. Na de succesvolle reanimatie kwam de Nederlands-Servische speler wel met een heel opmerkelijk verzoek.

Gudelj stortte na tien minuten ter aarde en zorgde voor een shockgolf in het stadion. Fans hielden hun adem in en zijn ploeggenoten stonden met tranen in hun ogen, maar medici konden de jongere broer van Sevilla-middenvelder Nemanja Gudelj op het veld reanimeren. Gudelj, die in 2017 deel uitmaakte van de selectie van Jong Ajax, zou naar het ziekenhuis vervoerd worden maar daar dacht de speler, die inmiddels weer bij kennis was gekomen, heel anders over.

Hij wilde de wedstrijd gewoon verder spelen, protesteerde en wilde koste wat kost door. De medische staf stak daar evenwel een stokje voor en gaf hem hiervoor geen toestemming. Gudelj werd toch naar het ziekenhuis gebracht. Zijn club Cordoba heeft inmiddels laten weten dat Gudelj in stabiele toestand verkeert, maar ter observatie nog in het ziekenhuis verblijft.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.