Griekspoor trekt zich daags voor Roland Garros terug uit toernooi in Geneve

Griekspoor trekt zich daags voor Roland Garros terug uit toernooi in Geneve

De tijd begint te dringen voor Tallon Griekspoor, maar de voortekenen zijn niet goed. Zondag start met Roland Garros het tweede grandslamtoernooi van het jaar. De Noord-Hollander kampt al langere tijd met enkelproblemen en ziet zijn voorbereiding daardoor in de mist lopen. Op het ATP-toernooi in Geneve heeft Griekspoor zich uit voorzorg terug moeten trekken voor zijn duel in de achtste finales.

Het masterstoernooi van Rome kwam twee weken geleden te vroeg voor Griekspoor, maar in Zwitserland gaf de Nederlander deze week toch acte de presence. In de eerste ronde werd Stefano Travaglia in twee sets verslagen (7-6 7-6), maar oogde Griekspoor niet al te best. Hij bewoog moeizaam over de baan en het was duidelijk te zien dat de enkel hem parten speelde.

In de achtste finales zou Griekspoor met Nicolas Jerry een echte gravelbijter treffen en daarmee een goede tweede test hebben richting Roland Garros. Maar de geboren Haarlemmer meldde zich op het laatste moment af. 'Helaas ben ik niet 100% fit', schrijft Griekspoor op Instagram. 'Ik wil geen risico nemen met het oog op Roland Garros. Ik zie jullie in Parijs', is het korte statement van de tennisser.

Wil je weten wie de favorieten zijn voor de eindzege op Roland Garros? Check het hier. Wij zullen je van zondag 28 mei tot en met zondag 11 juni dagelijks op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in Parijs.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.