Griekspoor stuurt coach weg tijdens de wedstrijd: 'Ik heb geen idee waar hij naar toe is gegaan'

Griekspoor stuurt coach weg tijdens de wedstrijd: 'Ik heb geen idee waar hij naar toe is gegaan'

Tallon Griekspoor boekte zondag een moeizame, maar uiterst belangrijke overwinning in de eerste ronde op Roland Garros. De Spanjaard Pedro Martinez werd na ruim 3,5 uur spelen in vijf sets verslagen. Tijdens het duel kende de Nederlander moeilijke momenten en stuurde hij zijn trainer weg. 'Ik weet niet waar hij naar toe is gegaan. Ik zal mijn excuses aanbieden', aldus Griekspoor na afloop van de wedstrijd.

Het duurde na afloop van zijn partij even voordat Griekspoor verscheen voor een interview. Na zijn overwinning hoopte de Formule 1-liefhebber de Grand Prix van Monaco te zien. 'We kunnen het hier nog even afkijken hoor', lachte hij toen hij hoorde dat er ook in het perscentrum naar de race werd gekeken.

Over zijn gewonnen wedstrijd was Griekspoor duidelijk. 'Dit was dé definitie van een rollercoaster. Het ging echt alle kanten op, maar deze wedstrijd geeft me uiteindelijk veel positiviteit en kracht. En ook mijn enkel heeft het uitstekend gehouden. Natuurlijk ben ik wat vermoeid en voelt mijn lichaam niet geweldig, maar mijn enkel heeft nog helemaal geen reactie gegeven. Daar had ik voor de wedstrijd voor getekend', aldus de Noord-Hollander die iets goed te maken heeft met zijn trainer Kristof Vliegen.

In de tweede en derde set was Griekspoor het even helemaal kwijt en uitte hij zijn frustratie naar zijn coach. In het heetst van de strijd riep Griekspoor tijdens het duel dat Vliegen wat moest zeggen en anders beter weg kon gaan. De Belg besloot daarna zijn biezen te pakken. 'Ik verloor negen games op rij nadat hij was gegaan. Ik heb geen idee waar hij naartoe is gegaan', bekende Griekspoor, die zijn coach ook nog niet had gesproken. 'Ik zal mijn excuses aanbieden en daarna is het zand erover en gaan we weer door.'

Griekspoor speelt woensdag in de tweede ronde op Roland Garros tegen de nummer dertien van de plaatsingslijst Hubert Hurkacz.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Roland Garros

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties