Gesprekken zijn gestart; hereniging tussen Ten Hag en De Ligt aanstaande?

Sportnieuws
zondag, 30 juni 2024 om 10:45
copyright proshots 22475586
Voor Matthijs de Ligt lijkt een volgende toptransfer aanstaande. Twee jaar geleden maakte de verdediger voor een bedrag van 80 miljoen euro de overstap van Juventus naar Bayern München. Nu is een transfer naar Manchester United aanstaande. Diverse Britse media en transfergoeroe Fabrizio Romano melden dat de gesprekken tussen de twee clubs zijn gestart.
Volgens Romano ziet De Ligt een herenging met Erik ten Hag wel zitten. In Duitsland is de centrale verdediger niet verzekerd van een basisplaats en dat lijkt in de kwakkelende achterhoede van United wel een garantie te zijn. 'The Red Devils' spelen aankomend seizoen geen Champions League, maar moeten het doen met Europees voetbal op een niveautje lager in de Europa League.
Jounalist David Ornstein van The Athletic wist vrijdag al te melden dat Manchester United serieuze interesse zou hebben in de Nederlander. Een dag later kwam vanuit de Britse media de bevestiging dat de eerste gesprekken tussen de Duitse en Engelse grootmacht zijn geopend. Vanuit Manchester zal er wel flink in de buidel getast moeten worden. De Ligt heeft namelijk nog een contract van drie seizoenen in München.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties