Formeel bod uit Frankrijk kan Ten Hag van beste aanvaller beroven

Sportnieuws
maandag, 08 juli 2024 om 19:33
copyright proshots 25335223
Olympique Marseille heeft een bod uitgebracht op Mason Greenwood, zo schrijft Fabrizio Romano op X. Over de hoogte van het bod is niets bekend, al staat Manchester United open voor een huurconstructie met een verplichte optie tot koop.
Greenwood werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Getafe, waar hij in 36 wedstrijden bij 16 doelpunten betrokken was. De 22-jarige vleugelspits kwam voor het laatst in actie voor United in januari 2022, waarna hij gearresteerd werd wegens beschuldigingen van het verkrachten van zijn vriendin Harriet Robson. De 24-jarige blondine liet de aanklachten vallen, waardoor Greenwood terug kon keren op het voetbalveld. Wegens imagoschade werd hij echter uitgeleend.
Nu Greenwood is teruggekeerd bij Manchester United is de controverse nog altijd niet over. De Manchester United-aanhang is verdeeld. Een deel wil een vermeende verkrachter nooit meer in het shirt zien rondlopen, terwijl een ander deel van de fans denkt dat Greenwood de aanvallende problemen in het elftal van Erik ten Hag op kan lossen. Op piepjonge leeftijd was de enkelvoudig Engels international namelijk al betrokken bij 47 doelpunten in 129 wedstrijden voor de club, voornamelijk als rechtsbuiten, een positie waar United dit seizoen erg veel problemen had. Hij was een tijdje lang zelfs de beste aanvaller die de club in zijn gelederen had.
Olympique Marseille kan volgens Romano nu uitkomst in de kwestie bieden. 'Begrijp dat Olympique Marseille een formeel bod naar Manchester United heeft gestuurd op Mason Greenwood! Er zijn gesprekken gaande tussen de twee clubs, Greenwood is nog steeds het belangrijkste doelwit voor OM en de overeenkomst komt dichterbij. Man United staat open voor een lening met koopplicht, inclusief doorverkoopclausule', zo staat in het bericht wat de Italiaanse transfergoeroe naar buiten brengt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties