Feyenoord laat PSV treurend achter en bindt keeper tot 2027

Sportnieuws
woensdag, 10 juli 2024 om 13:29
timon wellenreuther
Timon Wellenreuther blijft definitief bij Feyenoord. De Duitse doelman verlengt zijn contract tot 2027, zo blijkt uit de clubkanalen. Daarmee lijkt een langer verblijf in Rotterdam zeker, en vist PSV, dat hem zag als vervanger van Walter Benítez, achter het net.
Alle seinen stonden op groen voor Wellenreuther om te vertrekken deze zomer. De 28-jarige keeper lag nog slechts één jaar vast en had al laten weten dat hij alleen bij Feyenoord wilde blijven als hij eerste keeper zou worden. PSV, AS Roma en Internazionale toonden interesse, maar tevergeefs. Wellenreuther lijkt toch de strijd aan te willen gaan met beoogde eerste doelman Justin Bijlow.
Wellenreuther reageert in gesprek met de clubkanalen op zijn contractverlenging. 'De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch', zo begint hij. 'De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen.'
De Duitser werd in 2022 gehuurd van Anderlecht en een jaar later voor slechts een miljoen euro definitief ingelijfd. Ondanks dat hij tweede keeper is, kwam hij al tot veertig officiële duels voor Feyenoord, mede dankzij de vele blessures waar Bijlow mee te maken kreeg. Wellenreuther maakte een uitstekende indruk als invalsluitpost, waardoor PSV hem zag als mogelijke eerste doelman, indien Benítez zou vertrekken. Dat lijkt nu van de baan, ondanks hevige interesse in de Argentijn. Daarmee lijkt de landskampioen elders op zoek te moeten naar een vervanger.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties