Feyenoord kan 'Beste club van het Jaar' worden bij Globe Soccer awards in Dubai

Feyenoord kan 'Beste club van het Jaar' worden bij Globe Soccer awards in Dubai

Pakt Feyenoord binnenkort weer een prijs? De Rotterdamse club is door Globe Soccer opgenomen in een shortlist en maakt nu kans om uitgeroepen te worden tot de 'Beste voetbalclub van het Jaar'. Samen met negentien andere clubs, waaronder Manchester City, Barcelona en Inter Milan, gaat Feyenoord strijden om de titel.

Globe Soccer reikt jaarlijks prijzen uit voor de beste club van het jaar, waarbij ook individuele spelers en managers in de prijzen vallen. Vorig jaar werd Feyenoord ook al geselecteerd voor deze titel. Toen was het Real Madrid dat aan het langste eind trok. De ploeg van Arne Slot krijgt ook dit jaar weer de nodige concurrentie, maar ziet Saoedische clubs als Al-Hilal, Al Ahly en Al-Ittihad bij de genomineerden terug.

Feyenoord kende een uitstekend seizoen

Feyenoord heeft de nominatie te danken aan het uitstekende seizoen 2022/23. Onder leiding van Slot werden de Rotterdammers kampioen van Nederland. Ook werd de halve finale van de Europa League bereikt, waarin AS Roma over twee wedstrijden te sterk was. Op 19 januari 2024 reikt Globe Soccer in Dubai de awards uit. De winnaars van alle verschillende prijzen worden op basis van online stemmen gekozen.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties