EK 2024 | Vervelend update over blessure Brobbey: 'Is toch iets gebeurd'

Sportnieuws
vrijdag, 14 juni 2024 om 16:30
copyright proshots 25463634
Mike Verweij, mede Oranje-watcher van De Telegraaf, heeft in de podcast Kick Off een vervelende update gegeven over Brian Brobbey. De journalist verwacht namelijk niet dat Brobbey fit zal zijn voor de eerste groepswedstrijd tegen Polen. In de podcast vertelt Verweij over het feit dat er vocht is gevonden in de knie van de Ajax-speler.
'Gisteren is er een scan gemaakt en opnieuw onderzoek geweest naar zijn hamstring. Geen grote schade, maar wel vocht', vangt Verweij aan over de blessure van Brobbey. 'Dat houdt toch in dat er wel iets gebeurd is in die hamstring. Ik denk dat hij de eerste wedstrijd niet gaat halen, maar het is vooralsnog niet zo ernstig dat hij al naar huis wordt gestuurd.' De spits kreeg in de oefenwedstrijd tegen Canada de kans en lijkt mede daarom de tweede spits achter Memphis Depay te zijn.

Fel duel de reden?

Woensdag trainde Oranje openbaar en zag iedereen die aanwezig was dat Brobbey na een duel met Matthijs de Ligt hinkend naar de kant ging. De Ligt maakte al snel bekend niets met de blessure van Brobbey te maken te hebben en de spits bevestigde dat zelf ook. Na een scan bleek dat er niets ernstigs aan de hand was, Ronald Koeman besloot toch het zekere voor het onzekere te nemen en riep Joshua Zirkzee op.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties