EK 2024 | Van der Vaart wijst duidelijke dissonant aan bij Duitsland: 'Hij had zijn schoenen verkeerd om aan'

Sportnieuws
zaterdag, 15 juni 2024 om 10:30
van der vaart
Duitsland is vrijdagavond het EK voetbal in eigen land uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Julian Nagelsmann won de openingswedstrijd met grote cijfers, 5-1. Rafael van der Vaart zag vrijdagavond veel goeds bij de Duitsers, maar zag ook een duidelijke dissonant: invaller Leroy Sané.
Hoewel Van der Vaart vóór het duel tussen Duitsland en Schotland nog liet weten het jammer te vinden dat Sané niet in de basis mocht beginnen, kwam hij daar na de wedstrijd al gauw op terug. Sané verving doelpuntenmaker Florian Wirtz, maar kon geen potten breken tegen de Schotten. 'Die had zijn schoenen verkeerd om aan,' begint hij zijn relaas bij de NOS. 'Het was een heel slechte invalbeurt. Ik vond ook dat hij een ontevreden indruk maakte.'
Van der Vaart heeft de indruk dat Sané moeite heeft zich te schikken in zijn reserverol. 'Hij kwam er een beetje in met de houding van "moet dat nou?". Ik denk dat dat ook wel een beetje zijn karakter is, zo komt hij op mij over. Hij is een beetje nonchalant. Een heel slechte invalbeurt.'

Duitsland bijna zeker van knock-outfase

De Duitsers vervolgen hun toernooi met een wedstrijd tegen Hongarije op woensdag 19 juni. De laatste groepswedstrijd speelt 'Die Mannschaft' op zondag 23 juni tegen Zwitserland. Een plek in de achtste finales kan de ploeg van Nagelsmann bijna niet meer ontgaan na de klinkende zege op Schotland.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties