EK 2024 | Toni Kroos blijft nuchter na voetbalshow inclusief EK-record: 'Het was slechts één wedstrijd'

Sportnieuws
zaterdag, 15 juni 2024 om 14:15
copyright proshots 25493845
Toni Kroos is bezig aan zijn afscheidstournee als voetballer, maar speelt nog altijd op topniveau. De Duitser leverde een uitstekende prestatie in de wedstrijd tegen Schotland, de openingswedstrijd van het EK. De middenvelder brak zelfs een EK-record, maar wil nog niet te vroeg juichen.
Kroos verstuurde tijdens het openingsduel van het EK 102 passes, waarvan er 101 bij een medespeler aankwamen. Nooit eerder had een speler die meer dan honderd passes gaf op het EK zo'n hoge passnauwkeurigheid (sinds OPTA begon met meten in 1980).

Kroos blijft voorzichtig 

Na de wedstrijd wilde Kroos niet te hoog van de toren blazen. 'We wilden goed beginnen en dat is gelukt. We hebben onszelf beloond voor een sterke start, maar ik weet niet of je na één wedstrijd al van een goede reeks kunt spreken. De tegenstander was niet in topvorm en ook de rode kaart beïnvloedde het spelverloop. De volgende wedstrijd zal lastiger zijn, maar dit geeft ons wel vertrouwen. Als we tegen Hongarije weer presteren, dan kunnen we misschien spreken van een goede serie.'
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties